15.8.14

ZAMKA BIJELE SVJETLOSTI 3

Prevod 9. poglavlja knjige Trumana Casha "Eye of Ra"

MEĐUŽIVOTI, IMPLANTI i VANTJELESNE OTMICE (abdukcije)
01.02.1996.
(Pročitati "Ra and Ptah" prije ovoga.)
IMPLANTIRANJE: 1. Usaditi ili utuviti čvrsto u um;
                                  2. Ubaciti ili ugraditi u tijelo

Od 03.12.1995. do 07.01.1996. povratila su mi se sjećanja na nekoliko incidenata koje sam proživio tijekom međuživota {in-between lives}. Tako sam shvatio kako sam zaglavio u zamci reinkarnacijskih ciklusa na Zemlji. Posljedično tome, otkrio sam jednu od najčuvanijih tajni o vanzemaljskoj manipulaciji.

U ciklus utjelovljenja na Zemlji sam uhvaćen prije 12 389 godina. Prije toga sam bio slobodno biće. Kad kažem "slobodno biće" onda mislim da sam bio spiritualno biće koje još nije bilo uhvaćeno u kompulzivni, nedobrovoljni reinkarnacijski ciklus. Bio sam slobodan da svojim izborom budem ili ne budem u tijelu. Mogao sam biti u tijelu na način da ne budem "zaglavljen" u njemu. Proveo sam većinu vremena jednostavno kao slobodno biće koje nije u tijelu.

Međutim, postojala su vremena kada sam privremeno bio stavljen u tijelo u implantacijskim postajama. U tim slučajevima s vremenom sam bio oslobođen iz tijela i onda bih nastavljao sa svojim sretnim načinom života kao slobodno biće.

Kao što ćete vidjeti, razlika ovdje na Zemlji je to što ovdje postoji SISTEM kojim se kreira amnezija i kojim se uhvaćena bića drže utamničena u naizgled beskonačno ponavljajućem KRUGU ponovnih utjelovljenja {reinkarnacija}.

Slobodna bića su nevidljiva golom oku. Međutim, ona mogu stvoriti i projicirati vidljiv energetski oblik, koji se onda može vidjeti golim okom. To se ponekad događa u fenomenima "duhova". Nije teško locirati poziciju "duha" (bića bez tijela) u sobi, i sa njim se čak može komunicirati. Imam osobnih iskustava sa time. Mačke su – kako ste možda već zapazili – vrlo dobre u uočavanju bića.

Prije no što sam postao zatočen na Zemlji, muvao sam se ovim prostorima tisućama godina., imajući interakcije sa tjelesnim bićima zemaljskih i vanzemaljskih vrsta. Npr, jednom sam tako lutao Atlantidom i spazio momka i djevojku koji su ležali u travi i promatrali ocean. Zbližio sam ih i uzrokovao da se upuste u seksualni čin. Ušao sam istovremeno u oba tijela, proživljavajući zadovoljstva seksa kao treća strana, iako sam nisam imao tijelo.

Naravno, nisam to trebao raditi, ali sam to ovdje pomenuo da ilustriram kako slobodna bića nisu uvijek i najmoralnija bića. Aktivnosti poput pomenute u stanju su priskrbiti slobodnim bićima lošu reputaciju. Ponekad slobodna bića dodirnu tijelo i ubiju ga. Stoga slobodna bića potiču bića u tijelima da izumljuju elektronske metode za hvatanje slobodnih bića, kako bi ih onemogućavali u tim dosađivanjima. Posljedično tome postoji jedna prilično duga bitka između slobodnih bića i bića u tijelima. Trebam dodati da smo originalno svi bili slobodna bića prije no što smo postali uhvaćeni i zatočeni u fizički univerzum. Stoga život klizi u propast već jako jako dugo vremena.

Kada se netko uključi u obimnu 'terapiju prošlih života', otkriva mnoge različite vrste postaja za implantiranje. To su duhovne zamke dizajnirane da prevare slobodno biće i zatim ga na silu ubace u tijelo. Zajednički nazivnik svih tih iskustava je elektronika. Postoje mnoge različite vrste visoko razvijenih elektronskih metoda za te svrhe. Čini se da elektromagnetizam igra ključnu ulogu u tim procesima. Ono što je mene zaprepastilo je to da bića bez tijela mogu biti učinkovito kontrolirana putem elektronike.

Kolikogod da ovo zvučalo nevjerojatno, ipak se radi o uobičajenom fenomenu, i svatko može iznaći mnoga takva iskustva iz prošlosti. Zapravo, svi smo iskusili obje strane jednadžbe. Znači, svi smo bili žrtve tih tehnika implantacije, ali smo također i bili oni koji implantiraju. Svi. Čak i oni koji se drže svecima.

Npr, 03.12.1995. u sjećanje mi se vratio jedan incident koji je otpočeo samnom kao slobodnim bićem u prostoru. Zainteresirao me jedan vrlo veliki diskoliki brod (vozilo/svemirska letilica), pa sam ušao u njega. Čim sam ušao ščepalo me nekakvo polje električne sile, doguralo do nekog mjesta u brodu, a onda sam bio "usisan" u tijelo pomoću nekakve elektronske vučne zrake.

Tada sam bio usidren u tijelo putem serije pulseva elektronskih valova koje sam osjećao kao intenzivne elektro šokove. To me je nadvladalo i zabilo u glavu tog tijela. Dva visoka bića sa tankim rukama, nogama i vratovima te povećanim glavama su mi prišla kod uređaja za implantiranje. Jedno je od bića (telepatski) reklo: "Sada si jedan od nas." Ta dva bića su mene i moje novo tijelo otpratila do kontrolnog tornja u centru tog broda. Brod je iznutra bio otvoren i bez razdjeljnih zidova, a bio je veličine nogometnog stadiona.

Ta dva bića su me zatim naučila kako rukovati instrumentima u kontrolnoj sobi. Ti su instrumenti/uređaji služili da se pomoću njih druga bića zarobljavaju u tijela. I tako sam odmah nakon što sam implantiran postao onaj koji implantira.

U drugom sam incidentu bio putovao univerzumom sa prijateljem, također slobodnim bićem. Bilo je zaista zabavno, poput biti cijelo vrijeme na odmoru i razgledavati mnoge nove i interesantne stvari. A zgodna je stvar biti kozmički turist – ne treba ti novac, hrana, smještaj, itd, i ne trebaš se vratiti doma.

Došli smo do postaje za implantiranje na planeti koja je privukla moj interes. Bio je tamo neki goli čovjek i nekoliko golih žena koje su ga stimulirale. Moj dobar prijatelj, osjećajući prijeteću opasnost, upozorio me da se ne približavam. Na nesreću, ja sam zanemario njegovo upozorenje i ušao u tijelo muškarca kako bih iskusio seksualni čin. Tada je netko pokrenuo nekakvu elektroniku i usidrio me u tijelo muškarca. Kako sam kasnije otkrio kroz istraživanja svojih prošlih života, sex je već dugo u upotrebi kao mamac slobodnim bićima da uđu u tijelo.

U nešto nedavnijem incidentu, kao slobodno biće u području Zemlje, radio sam za jednu ET grupu – mislim da su se zvali Teolozijani ili Telozijani {Theolosians, Thelosians}. Radio sam izvan jednog velikog diskolikog broda iznad Zemlje. Moj je posao bio da idem vani i dopremam bića koja će biti ubacivana (implantirana) u tijela.

U tom sam incidentu naišao na diskoliki brod Sivih {Grays} koji su baš bili oteli jedno ljudsko biće sa Zemlje. Čovjek je ležao na ispitnom stolu, a visoki Sivi su stajali sa obje strane stola radeći na otetom. Ušao sam u brod i promatrao njihove aktivnosti.
Na moje iznenađenje, iznašao sam da su njihova oprema i abdukcijske procedure bile iste kao što su i danas. Obzirom da se ovaj incident zbio prije oko 15 290 godina, to mi kazuje da oni imaju sposobnost putovanja kroz vrijeme. Jer ja ne vjerujem da bi njihove metode, tehnologije i aktivnosti ostale nepromijenjene kroz razdoblje od preko 15 000 godina.

Kako su Sivi bili zaokupljeni sa otetim, ja sam došao iza glave jednog visokog Sivog koji je stajao tik do stola (sa lijeve strane otetog). Ušao sam u glavu Sivog, zatim se priključio na to biće (Sivog) i izvukao ga kroz glavu. Uzeo sam ga i odnio na Telozijski brod gdje je tijelo čekalo spremno na implantaciju. To je humanoidno tijelo bilo vezano za jednu stolicu. Smjestio sam biće u to tijelo kroz glavu i zatim se odmaknuo od stolice. Mogao sam držati to biće u tijelu iako sam bio deset metara udaljen. Netko je uključio elektroniku na stolici i usidrio biće u tijelo.
Kako sam se prisjetio tog incidenta, osjetio sam grizodušje zato što sam zatočio tog Sivog u to drugo tijelo protiv njegove volje. Koliko god da prezirem Sive, to nije ono što želim.

Taj je incident također pokazao da sam u toj točki svog postojanja imao veće sposobnosti bez tijela nego sa tijelom. Kada sam izvukao to biće iz tijela Sivog, to je pokazalo da sam imao više moći od njega. Kada sam ga držao prikovanog dok je bivao elektroniziran u svoje novo tijelo, to je bilo kao da sam imao vrlo dugu nevidljivu ruku. Naravno, ja sam od tada izgubio te sposobnosti. Međutim, ja vjerujem da mi imamo potencijal da povratimo naše naslijeđene sposobnosti kao moćna spiritualna bića.

Taj incident također može objasniti zašto sam ja jedan od otetih, "Izabrani". U početku sam ja predstavljao problem za Sive. Stoga su mi oni pripremili zamku putem koje su me zatočili i lišili mojih sposobnosti kako bi me spriječili da se miješam u njihove aktivnosti na Zemlji. I tako Sivi sada predstavljaju problem za mene.

06.12.1995. Sesija otkrivanja sjećanja:

Prije 12 389 godina bio sam vani u svemiru kao slobodno biće i gledao dole prema Zemlji. Nisam primjetio da mi se približava crna kuglasta postaja za implantiranje, jer sam bio fokusiran na planetu. Nevidljiva elektronska vučna zraka me ščepala i odvukla u šuplju strukturu unutar postaje za implantaciju. Preplavila me iznimna snaga te vučne zrake i učinila da se osjećam užasno. Unatoč mojim sposobnostima kao slobodnog bića, nisam se mogao osloboditi. Bio sam uvučen u ulaz, a to je bio jedan tunel u centru udubljene površine. Zatim sam ubrzavao niz taj dugi zakrivljeni tunel prema SVJETLOSTI na kraju tunela. (Moj naziv za ovu vrstu postaje za implantiranje je "usisavač duše")

Nakon što me totalno nadvladala ta energetska zraka i nakon što sam bio uvučen kroz taj tunel, počeo sam se osjećati vrlo letargično. Zatim sam se našao u sobi za implantiranje, sabijen u žensko tijelo pomoću energetske zrake BIJELE SVJETLOSTI koja me nabijala u tijelo. Ta je energetska zraka bila toliko iritantna da mi se čini da sam vrištao. Počeo sam se boriti / opirati koristeći tijelo. To je način na koji oni znaju da je implantiranje završeno – jer sam koristio SVOJE TIJELO za suprotstavljenje postupku.

Dva visoka insektoidna bića koja su izgledala poput bogomoljki su me zatim otpratila do drugog dijela postaje za implantiranje. Sada sam bio u vrlo velikoj sobi BIJELE SVJETLOSTI. Kretao sam se naokolo besciljno među ostalim ljudskim tijelima u toj gustoj-magli-nalik SVJETLOSTI. Kroz telepatsku hipnozu čuo sam hipnotički glas koji mi je šaputao u glavi: "Spavaj. Ne brini. Mi ćemo brinuti o tebi. Ne pamti. Nemaš prošlosti. Nećeš trebati upamtiti prošlost. Budi ovdje sada. Nema više misli o prošlosti. Zaboravi prošlost. Kreni naprijed u novi život. Započećeš novi život u SVJETLOSTI."

Nakon što sam temeljito obrađen u amnezijskoj sobi BIJELE SVJETLOSTI, prišla su mi dva insektoidna bića i rekla da sam spreman za novi život. Otpratili su me u još jedno prostrano otvoreno područje, koje je zapravo bilo hangar u kojem su se nalazili mnogi leteći tanjuri. Otpratili su me do jednog letećeg tanjura.

U ovoj sam sesiji doživio iznenađenje kada sam vidio kako izgleda unutrašnjost tog broda – bila je to preslika Ra-ovog broda, oko Ra! {eye of Ra!} Jedina je razlika bila što u ovom brodu nije bilo prijestolja.
Insektoidi su me zatim letilicom spustili do Atlantide. Kada smo sletjeli, krenuo sam niz rampu pravo u amnezijsku maglu BIJELE SVJETLOSTI izvan letilice. Očito, ET-i {vanzemaljci} mogu stvoriti ovu "maglu" u unutrašnjosti nekog prostora kao i vani.

Jedan od bogomoljastih tipova mi je rekao da se neću ničega sjećati i da ću sada započeti svoj novi život. Zatim su odletjeli ostavivši me na brežuljku sa kojeg sam gledao u ocean.Počeo sam hodati terenom. Kasnije su me našli neki Atlantiđani i zaključili da ću biti dobar za žrtvovanje. Završio sam u hramu ležeći na kamneom sarkofagu. Velikim su nožem razrezali moj prsni koš, pili moju krv i jeli moje srce. Bila je to ista inicijacija Bratstva Zmije koju sam doživio u Egiptu 9 000 godina kasnije!

Zatim sam napustio svoje tijelo i vratio se u istu postaju za implantiranje. Zatim sam odskočio natrag u Atlantidu i ušao u maternicu majke koja je upravo rađala djevojčicu. Ovog puta me nisu implantirali u tijelu u postaji za implantiranje. Umjesto toga su me jednostavno programirali da se vratim u Atlantidu i uđem u tijelo bebe tijekom poroda.
Ostatak sam života proveo u toj kući. Kuća u kojoj sam bio rođen je imala predivan pogled iznad litica nad oceanom. Odrastao sam u toj kući i nastavio živjeti u njoj i nakon smrti roditelja. U toj sam kući i umro i nakon toga se opet vratio u istu postaju za implantiranje.

05.12.1995. sam otkrio još jedan incident iz međuživota koji predstavlja malo drugačiji oblik implantacijske tehnike. Ovdje sam priložio cijeli transkript te sesije. Moja me supruga provela četiri puta kroz taj incident. Primijetit ćete kako svaki puta kad ponovo prolazim kroz incident izranjaju novi detalji. Istraživači koji su upoznati sa hipnotičkim tehnikama mogu primijetiti neke razlike između tehnika koje mi koristimo i standardnih hipnotičkih procedura.

05.12.1995. Sesija otkrivanja sjećanja:

"Prisjeti se zadnje sesije."
"To je bilo kada sam stavljen u tijelo." (radi se o sesiji 03.12.1995.)
"Skeniraj posljednji incident."
"Bio sam uvježbavan da zatočujem bića u tijela, ali se ne sjećam nijednog specifičnog incidenta stavljanja bića u tijela. Zapanjujuće je kako mogu komprimirati bića u vrlo malu glavu."
"Je li to sve iz tog incidenta?"
"Da."
"Vrati se ranijem sličnom incidentu."
"Ima nešto tamo – neka osjetljivost/gađenje u trbuhu i trzanje u desnoj nozi. To uključuje jednog aliena {vanzemaljca}, sličnog bogomoljki. Imam utisak glasa, vjerojatno neko programiranje. Nešto je bljesnulo u mojoj glavi. Upravo prolazim utiscima. Vidio sam magličastu SVJETLOST. Čujem glas koji govori 'Idi u SVJETLOST,' i ja idem u SVJETLOST. Kao da sam u velikoj sobi. Iz nekog razloga sam se vratio u školske dane, u dvoranu za vježbanje, neznam zašto."

(U retrospektivi, mislim da se to dogodilo zbog toga što me soba BIJELE SVJETLOSTI podsjetila na dvoranu za vježbanje/tjelesni odgoj)

"Ovo zvuči apsurdno, ali idem dalje. Imam utisak da sam stavljen u tijelo i u kapsulu i da sam u toj kapsuli poslat na planetu. Tu je i užasan osjećaj u mom tijelu kao da mi se događa nešto užasno. To bogomoljkasto biće iznad mene. Upravo prije no što sam stavljen u kapsulu. Kapsula je sletjela u vodu na plaži, tropsko područje. Mislim da sam potpuno gol."
"Počni od početka ovog incidenta i vidi možeš li prikupiti još detalja."
"Ne idem na početak, nego negdje u sredinu incidenta. Fraza 'Idi u SVJETLOST'. To je jedna postaja za implantiranje. Vidim veliku kuglu, možda poput svemirske postaje."

"Što se dalje događa?"
"Insektoid. Mislim, baš prije toga, nalazim se u području kao neka okrugla soba, i tamo je to intenzivno BIJELA, zasljepljujuća SVJETLOST koja dolazi iz zidova."
    (Soba u kojoj sam bio bila je okrugla i imala je promjer od oko 4 metra. Zidovi su iznutra zračili tim svjetlim energetskim poljem BIJELE SVJETLOSTI.)
"Tu je borba da se oduprem sili SVJETLOSTI koja se nalazi 360 stupnjeva oko mene, koja me prisiljava u ovo tijelo. Osjećam je u tijelu – ne samo u glavi – nego i torzu. Nije da me samo sabijaju u glavu. O, čovječe, ne idi u SVJETLOST. Ta se kugla otvara na jednom kraju tvoreći vesica pisces. Zanimljivo je kako se to vezuje. [Otvor je poput vertikalnog proreza oka mačke]. Izlazim kroz taj otvor. U tijelu sam i gol. Nalazim se u velikom prostoru sa visokim stropom. Osjećam kao da sam teleportiran u drugu sobu iznad ove. To je soba gdje vas polegnu na stol. To je kontrolna soba. To nije soba poput kutije. Čudna je. Ta bića, ne vjerujem da su Sivi. Kao neki insekti sa tankim nožicama. Komuniciraju telepatski. Ležim na stolu. Nešto mi tu rade, nešto poput visokog napona ili slično.Mislim da me tim procesom usidruju u moju glavu."

"Kakvo tijelo imaš?"
"Muško. Dlakavo sa kožom kavkaskog tipa. Nečeg kao da sam se prisjetio: Ta su bića 'drevna.' Vidio sam to na TV-u, ali ovo je nešto kao znanje o tome da su drevni. Pored mojih nogu je čahurasta kapsula. Ubačen sam u nju i ispaljen na planetu. Mislim da se radi o Zemlji."
"O kojem vremenskom razdoblju se radi?"
"Neznam. Kapsula je sletjela u more pored otoka, kod neke pješčane plaže. Nisam siguran o vremenu."

"Vrati se na početak incidenta."
"Uredu. Idem u ogromnu kuglastu svemirsku postaju. Prolazim kroz tunel SVJETLOSTI. Na kraju tunela je soba – i tijelo – sa intenzivnom SVJETLOŠĆU i silom koja pritišće, gura i prisiljava u ovo tijelo. Sada mogu osjetiti tijelo jer me energetsko polje gura u njega. Kavkaško, muško, golo." [U ovoj točki uspoređujem sadašnje tijelo i genitalije sa tijelom u koje sam bio ubačen u tom incidentu.] "Tada se taj otvor nalik mačjoj zjenici otvorio. Izlazim. Počinje imati smisla: Programira te da budeš dijete i izađeš kroz kanal rođenja. {AKA vagina}"

[Upravo sam shvatio da su dizajnirali tu razrađenu šemu zamke da bude paralelna prirodnom procesu rođenja gdje se biva izbačenim kroz tunel (rodni kanal, vaginu) prema SVJETLOSTI na kraju tunela i kroz otvor nalik mačjoj zjenici (vulvu).]

"Tu je veliko prostrano područje, ogromno, visok strop, zid ide gore." (Kugla za implantiranje je smještena u toj vrlo velikoj sobi.) "Zraka dolazi sa plafona visokog stotinu metara. Odvučen sam zrakom. Telepatski me navode: 'Ovuda, molim. Lezi na stol, molim.' Vrlo su uglađeni. Ležim na tom metalnom stolu. Ponovo energetski izboji. Koncentriraju me u glavu tijela. Izgledaju poput bogomoljki. Dugi vratovi. Kada ih pokušavam pogledati u lice, glava me zaboli. Osjećam se zaista tužno."

"Zašto se osjećaš tužno?"
"Jer me stavljaju u tijelo. Prevarili su me. Stavili su me u kapsulu i poslali na planetu. Sletjela je u ocean pored plaže. Otvara se, ja izlazim. Tropsko područje; vruće je."
"Daj mi brzi odgovor – kada je to bilo?"
"Nešto prije 5 000 godina. To mi prvo pada na um. Vruća klima. Izobilje hrane. To je tamo gdje živim. 15 000 ili 5 000 – nisam siguran. Pitam se jesam li bio slobodno biće." (Ponekad se dva ili više vremenskih termina mogu pojaviti istovremeno ako postoje i drugi slični incidenti koji su bili trigerirani / potaknuti.)
"Daj mi brzi odgovor – Koja je to planeta?"
"Zemlja."

"Vrati se na početak incidenta."
"Mislim da je početak onda kada sam umro. To je borba sa mačevima. Mislim da mač prolazi pravo kroz mene, kroz trbuh. Čujem ovo ('Idi u SVJETLOST') – nalazim se izvan tijela – ne znam da li mi to netko priopćuje ili štagod, ali idem u SVJETLOST, tunel od SVJETLOSTI, vrlo brzo. Ta SVJETLOST ide u postaju za implantiranje, koja je baš ogromna. Podsjeća me na manju planetu ili mjesec. Na kraju tunela od SVJETLOSTI, u toj sobi sa blještećom BIJELOM SVJETLOŠĆU, u sredini se nalazi tijelo. SVJETLOST me gura u tijelo. Postoji neki pritisak u mojoj glavi. Kugla se otvara tvoreći hodnik kojim izlazim (kroz otvor oblika mačje zjenice). Izlazim u sredinu sobe.

Koračam i lebdim do te sobe gdje su ta 'drevna' bića, nalik bogomoljkama. Ja sam bijeli muškarac. Idem do kapsule. Otvara se. Jedna strana sobe pretvara se u kontrolni panel – nešto poput Zvjezdanih Staza. U kapsuli mi daju elektrošok. On me još više usidruje u tijelo, posebno u glavu. Bogomoljkasto stvorenje mi daje telepatsku komandu da budem u mojoj glaviRade još neke stvari da me nabiju u glavu – intenzivno mitraljiranje kao pneumatskim čekićem. Vodi te u glavu. Kada je završio sa time, kapsula se zatvara. Izvana nije glatka. Ispaljuju je prema Zemlji. Slijeće u ocean. Izlazim na plažu. Čini se da oni prikupljaju te kapsule nakon prizemljenja. Izgleda poput bitke u kojoj sam bio na bliskom istoku. Mislim da je to bilo prije pet i nešto tisuća godina.

"Smatraš li da si se prisjetio svega iz tog incidenta?"
"Bilo je to prije 5 349 godina. Ne idi u SVJETLOST. Bio sam u pravu glede toga. To ima smisla. Osoblje iz Zmijske Grupe. New Age SVJETLOST. To je dio zamke."
"Je li uredu ako sada napustimo taj incident?"
"Da."


12.09.1995., J i ja smo održali sesiju u kojoj sam otkrio nekoliko sličnih incidenata ulaska i izlaska u tijela na ovoj planeti.

Ja sam došao u ovaj sunčev sistem kao slobodno biće prije 55 539 godina. Ušao sam u brod koji se kretao prema Zemlji. Ušao sam u tijelo vođe misije, snažne i samosvjesne žene. Imala je prekrasno tijelo, građeno kao sportaš. Nisam bio programiran da uđem u njeno tijelo, ušao sam slobodnom voljom. Onda sam se sjetio još jednog događaja gdje sam slobodnom voljom prije 25 329 godina opet ušao u žensko tijelo na Zemlji.

Sljedeći incident se dogodio nakon što sam postao zaglavljen u programirane opetovane cikluse inkarnacije / ulaska u tijelo na Zemlji. Otkrio sam više značajnih podataka u vezi vanzemaljske manipulacije.

09.12.1995 Sesija otkrivanja sjećanja:

"Sjeti se sličnog incidenta."
"Imam tu bol koja je počela jučer na desnoj strani kralježnice. U tijelu sam. Koplje ili nešto se zabilo u moja leđa. To je muško tijelo. Imam bradu. Ovo je Zemlja. Osjećam kao da su mi ruke vezane konopom na neku skelu za mučenje. Kažnjavan sam. Tada sam izašao iz tijela i otišao do postaje za implantiranje. To je onaj isti tip postaje "IDITE U SVJETLO" gdje se ide nakon smrti (soba BIJELE SVJETLOSTI).

Nakon toga sam bio poslan dole u Babilon u tijelo jedne bebe. Ušao sam u tijelo tog čovjeka, dok je bio mučen ili sam možda sam bio 'stavljen' unutra. (Nisam se mogao sjetiti niti jednog sjećanja iz života tog čovjeka, pa sam znao da ja nisam bio živio taj život.) Tu je ta drvena naprava (skela) s konopcima koji se vežu na noge i ruke. Gledam to sa stražnje strane tog čovjeka, a zatim ulazim u tijelo. To ima neke veze sa postajom za implantiranje. Očito sam samo poslan u ovo tijelo dok je ono bilo mučeno ili kažnjavano. Koplje je probolo tijelo s leđa kod desne lopatice. Onda opet idem gore do postaje – i tako stalno – gore i dole".

"Kad je to bilo?"
"Prije 5619 godina. Zatim sam otišao do postaje, da bi se nakon toga rodio u kao muška beba u Babilonu. Imam osjećaj da nije bilo jako loše u tom životu."
"Sjeti se sličnog incidenta."
"Nešto u vezi američkog kontinenta, s druge strane planete (iz Babilona). Idem u jednog Indijanca, u ono što je sada Florida. Imam spoznaju da je to ono što sada zovu walk-ins, to je zapravo 'oni-nas-stavljaju-u-tijela'. Onda oni daju upute da se preuzme kontrola nad tim tijelom. Imam mali brod. Tu ima i aligatora. Počeo sam taj život od rođenja u kolibi izrađenoj od mahovine i blata."

"Kad je to bilo?"
"Prvi broj koji mi pada na pamet je prije 625 godina."
"Sjeti se sličnog incidenta."
"Dolazim u ovo tijelo (svoje sadašnje tijelo). Silazim, ne znam kako sam došao ovdje dole, silazim u grad Spokane, gledajući bolnicu Srca Isusova odozgo. Ulazim u tijelo unutar moje majke i bivam izguran van. Pokušavam shvatiti odakle sam došao prije toga. Umro sam 1945 i otišao do implantacijske postaje.

Čini se da se nakon smrti uvijek prijavljujem u jednu te istu. Nakon tunela SVETLOSTI ulazim u sobu gdje su tijela koja se muvaju unaokolo i ušao sam u stražnji dio glave jednog od tih ljudi koji su programirani u sobi BIJELE SVJETLOSTI. Programiran sam: ".... budi u SVJETLU. ... Uvijek se VRATI u SVJETLO. ... Sigurno utočište. ... Bez straha...
 
Ja točno mogu vidjeti zašto su ljudi privučeni toj bijeloj svjetlosti. To je kao odmor, muvanje unaokolo u bijeloj svjetlosti. Nema boli tamo. Programiran si da budeš ovca. Niste izloženi nikakvim problemima. Postoje i drugi dijelovi tog broda/postaje gdje ste silom uguravani/ ubacivani u tijela sa energetskim zrakama

Otkrio sam još jedan incident u ovoj sesiji. Otkrio sam da sam živio jedan kratki život između 1945 i 1949. Kad sam umro 1945, otišao sam do implantacijske postaje, a zatim došao odmah natrag na Zemlju. Mislim da je to bila Philadelphia, Pennsylvania. Živio sam s majkom i ocem u stanu iznad vrlo prometne ulice. U dobi od četiri godine sam izjurio na ulicu, te me je udario auto. Tada sam napustio tijelo i prijavio se na moju uobičajenu implantacijsku postaju, te sam poslan natrag u bolnicu Srca Isusova u Spokane, gdje sam ušao moje sadašnje tijelo u 1949.
07.01.1996 sam se sjetio moje smrti kao Ramzes II.

07.01.1997 Sesija vraćanja sjećanja:

"Prije 3219 godine sam umro kao Ramzes II. Ležim u krevetu, umirem. Starac sam, a sluge dolaze i odaju mi počast, meni, Sinu (od) Ra. Ne bojim se smrti, jer vjerujem da sam besmrtan. Čak i moje tijelo će se obnoviti, kad odem živjeti s Bogovima. Imam 89 godina. Moje tijelo umre i ja izlazim. Idem na implantacijsku postaju kroz cijev ili tunel. Čini se da je tunel zakrivljen. Ja sam u BIJELOJ SVJETLOSTI. Čini se kao da sam nakon toga opet stavljen u tijelo. "

"Kakvo tijelo je to?"
"Muško tijelo."
"Ljudsko?"
"Da. Prvo sam odveden opet u SOBU BIJELE SVJETLOSTI sa svim tim tijelima koja se muvaju unaokolo. To je prije 3219 godina. Oni nas programiraju sa 'MIR i ODMOR.' Ideja je stvoriti mjesto u kojem je vrlo ugodno biti. "... BOG te voli. .... TI SI VOLJEN..." je kao šapat u mojoj glavi, vrlo umirujuće. Radost i ljubav. Ja se uvijek mogu vratiti u svjetlo. Da budem u miru. Insektoidi su onda me odveli iz te sobe BIJELE SVJETLOSTI. Idem u nekakvo "oko". Hodam gore po rampi na "oku". Unutra sam. Kao da sam gol. Sjedam ... To je isti tip broda kao od Ra. Sjedim ovdje u letjelici, u "oku". Ja sam u tom svom novom tijelu. Letjelica slijeće negdje. Hodam niz rampu. Vani je sunčan topao dan. Čini se da sam u pješčanoj pustinji, opet u Egiptu. Čini se da je brod sletio kod piramide, kod Giza visoravni."

"U tom novom tijelu, imaš li osjećaj posljednjeg života? Da li ga se sjećaš?"
"Da i ne. To sve izgleda vrlo poznato. Gol sam, tako da netko dolazi i stavlja ogrtač na mene."
"Jesi li u ljudskom tijelu?"
"Da."
"Da li osoba koja donosi haljinu razgovara s tobom? "
"Postoji više od jedne osobe. To je kao da sam dočekan. Ulazim u neku vrstu visokog položaja. Kao da sam učitelj sada. Osjećam se kao da sam veliki svećenik, a ne faraon. Još uvijek služim Bogovima. Učim ljude o fizičkoj besmrtnosti. Upravo sam napustio ono staro tijelo i dobio novo. Osjećam se nelagodno, kao da sam malo drogiran."

"Vrati se na početak incidenta."
"Prije 3219 godina. Ja sam faraon Egipta. Umirem. Ne osjećam se loše u vezi umiranja. Radujem se besmrtnosti s bogovima, to je sustav vjerovanja kojeg smo učili. Umirem od starosti, ostavljam svoje tijelo i prolazim kroz tunel svjetlosti. To vas jednostavno vuče kao sila kojoj ne mogu odoljeti. To je kao usisna zraka za dušu. To vas samo usiše. To je gotovo isto kao i kad sam prvi put bio stavljen u tijelo prije 12 389 godina u Atlantisu u kojem sam bio žrtvovan. Postoji sfera oko 4 metara u promjeru (TO JE SVJETLOST NA KRAJU TUNELA). Zidovi ove sfere su sjajni sa bijelom SVJETLOSTI. U sredini te sfere je muško tijelo. Ja sam utisnut u to tijelo. To je vrlo ograničavajuće. Izlazim iz te velike sobe. Dva bića su vani. Prvo sam mislio da su BIĆA SVJETLOSTI. ALI to su bogomoljke! Oni me vode u bijelo, maglovito svjetlo. Programiraju me: "... MIR.... ODMOR" – tako umirujući šapat u mojoj glavi. Riječi: "... BOG te voli ... MIR JE U SVJETLU..."
Ja sam programiran da sam sada s BOGOM. "... UVIJEK SE VRAĆAJ SVJETLU."

Ja točno mogu vidjeti zašto ljudi misle da je odlazak u SVJETLOST nešto dobro - zato jer se OSJEĆA tako dobro. "... Ja ću započeti novi život SADA.... STARI JE PROŠAO. ... Bit ćeš SIGURAN U SVJETLU ... Uvijek možeš doći K SVJETLU."
Vi se osjećate stvarno voljeni, da ste stvarno posebni. (Kad sam rekao 'stvarno voljeni i stvarno posebni", rekao sam to u sarkastičnom tonu. Njihovo programiranje je jako slatko, ali vrlo neiskreno i lažno. Primijetio sam tu istu sirupasto slatku, obmanjivačku retoriku iz kanaliziranih Plejađana.)
Tako sam onda izvađen iz sobe bijele svjetlosti. Imam dojam da su to bila BIĆA SVJETLOSTI, ali nisu! "

"Što je to BIĆE SVJETLOSTI?"
"BIĆE koje je samo od SVJETLA. Ali oni nisu. Oni su insektoidi! Očigledno su koristili telepatsku hipnozu da stvore tu bolesnu iluziju da su oni BIĆA SVJETLOSTI. Idem u hangar gdje su 'oči' ( letjelice koje izgledaju kao "Oko od Ra"). Posjednut sam.

"Jesi li jedini?"
"Da, osim da netko upravlja letjelicom. Samo sjedim tamo neko vrijeme. Oni me vode negdje. Vani je svjetlo. Gol sam. Telepatski mi je rečeno da idem niz rampu letjelice. Pretpostavljam da sam transportiran od jedne bogomoljke.
"Kada su pozdravili ti ljudi, da li su ti išta rekli?"
"Ne. Oni me tretiraju kao svetu osobu. Pomažu mi da obučem halju i sandale i neku vrstu pokrivala za glavu, vrlo visokog."

"Ima li zgrada oko vas, grad ili tako nešto?"
"Mi smo u Giza visoravni. Vozim se u kočiji. Vraćamo se istočno prema Nilu. Navodno, sada sam dio svećenstva. Jedan od mojih sinova je faraon. Velika piramida u Gizi je veliki dio mog života i sada kao svećenika. Nastavljamo rituale u Velikoj piramidi. To je kontinuirano. Pomažem u produživanju cijele te stvari sa pijenjem krvi."
"Kako ti je ime kao svećenik?"
"Dio imena je Amen. "

"Što to znači?"
"Sveti čovjek od Boga, samo 'sveti čovjek' je glavni smisao. Zvuči čudno, ali sam gotovo kao lik Isusa. To je kao ista vrsta bića. Dođeš od Bogova, i ti si učitelj. Postoji osjećaj 'svetosti' u vezi mene. Kanalizirao sam. Bio sam programiran, a dio tog programa je primanje poruka od vanzemaljaca preko kanaliziranja da se održava religija. Mislim da je ovo ono što je i Isus bio – nešto poput visokog svećenika. Ovo je više od 1200 godina prije Isusovog. Tada su slijetali sa svojim tanjurima ispred svih

"Koliko je vremena prošlo između smrti kao Ramsesa i povratka kao svećenika?"
"Čini se kao nekoliko sati. U tom životu, između programiranja i kanaliziranja, ja sam bio glasnik Božji, sveti čovjek svih Bogova. Nisam predstavljao samo jednog Boga. Nastavio sam provoditi rituale Bratstva Zmije. Inicirao sam i vlastitog sina - faraona - u Bratstvo Zmije. To sve se dogodilo prije 3219 godina. "

Spoznaja koju sam dobio tijekom ove sesije je bila u vezi ET tehnologije i usidravanja duša u tijela. Došao sam do tog zaključka kad sam ponovno proživljavao usidravanje u muško tijelo u sferi na kraju tunela. Čini se da je elektromagnetika igra ključnu ulogu u tom postupku. Odjednom sam shvatio da su oni koristili živčani sustav tijela uključujući i mozak da implantiraju/usidravaju bića u tijela. Živci prenose električna punjenja, što stvara elektromagnetska polja oko tijela. Čakre su jednostavno živčane mreže, koje stvaraju elektromagnetska polja.

U religijama Zmije, posebno u istočnjačkim duhovnim praksama i New Age kanaliziranjima - puno pažnje se stavlja na razmišljanje o čakrama, "čišćenju" čakri i kanaliziranju energije kroz čakre. Pri tome, duhovno biće u tijelu samo sebe usidruje dublje u tijelo slanjem energetskih pulseva kroz ove živčane mreže. Zapravo sam iskusio ovaj fenomen tijekom vježbe "Energije i Svjesnosti" učene od kanaliziranog entiteta Ramthe. Nakon prakticiranja sam postao više i čvršće usidren u tijelu.

Također, samo stanje obraćanja pretjerane pažnje na tijelo pomaže ojačati vezanost za tijelo.

Imao sam priličnu komunikaciju sa "kanaliziranim Plejađanima" u suradnji sa ženom koja je trenirana da kanalizira Plejađane Barbare Marciniak. Ovi tzv. Plejađani su me naveli da "čistim čakre" kao jedan od postupaka koje sam morao obaviti kako bi okončao moje vanzemaljske otmice. Pratio sam njihove savjete u stopu, uključujući i davanje bezuvjetne ljubavi Sivima i oni su me obavijestili da više neću biti otiman.

Međutim, bio sam ponovo otet i ponovno su mi usadili implantat za slabljenje mozga otprilike dva tjedna nakon što mi je to rečeno. Tri druga "vidovnjaka" koji su kanalizirali vanzemaljce su me pokušali osloboditi od otmica. Niti jedan nije uspio, usprkos svojim vrlo sigurnim uvjeravanjima, da više neću biti otiman nakon izvođenja njihovih procedura. Otmice nikada nisu prestale. I na kraju sam se opametio i shvatio da su me "Plejađani" i drugi kanalizirani vanzemaljci manipulirali, obmanuli i prevarili.

Plejađani - kako u drevna vremena, tako i sada su uspostavili duhovne prakse usmjerene posebno na donje čakre, na mreže živaca u području genitalija. Plejađani danas to zovu "sveta seksualnost."

Kundalini tantričke Yoge je jednostavno kanaliziranje energije iz donje čakre, kroz druge čakre, i kroz mozak. Nije čudno što se ponekad naziva "Zmijska moć". Ove obmanjujuće prakse služe samo da bi ljudi imali pozornost usmjerenu na svoja tijela i da nas ometaju i vode u ćorsokak sa raznim duhovnim i New Age metodama. Pod tim uvjetima netko ne može tako lako otkriti što se zapravo događa.

Otkriće istine, naravno, može na kraju dovesti do toga da oslobodimo sebe iz tog prisilnog ciklusa reinkarnacija na ovom planetu.

To je razlog zašto vanzemaljci troše toliko vremena i energije da programiraju ljude s lažnim duhovnim uvjerenjima. Na primjer, Plejađani kažu da mi ne možemo duhovno DEGENERIRATI i da se prirodno razvijamo PREMA GORE. Međutim, istraživanje prošlih života je pokazalo iznova i iznova - da mi jesmo duhovno DEGENERIRALI tijekom iznimno dugog vremenskog razdoblje i da se mi ne razvijamo prirodno prema gore. 
 
U početku fizičkog svemira smo bili pravi Bogovi!
Programiranje ljudi da se mi prirodno duhovno razvijamo prema gore - priklanja ljude tome da misle da ne moraju sudjelovati u terapijama prošlih života, terapijama za oporavak izgubljenih duhovnih sposobnosti, duhovne svjesnosti i duhovnog integriteta. Ima mnogo takvih laži širenih od Plejađana.

Sivi, Reptili, Plejađani, Insektoidi - svi koriste sobe BIJELE SVJETLOSTI da programiraju ljude. Ovaj fenomen ilustrira zavjereničku mrežu između nekoliko rasa vanzemaljaca. Oni također ne dovode ljude u brodovima iz implant postaja kao što su to prije radili. Čini se da je "walk-in" fenomen u porastu. Kanalizirani entiteti nas lažu u svrhu svojih podmuklih, tajnih vanzemaljski aktivnosti. Mnogi ljudi danas izvješćuju u iskustvima blizu smrti u kojima oni putuju brzo kroz tunel prema SVJETLU. Kad dođu do SVJETLA na kraju tunela ponekad vide "bića SVJETLOSTI."

Oni vjeruju da su otputovali u neku duhovnu dimenziju. Iz vlastitog iskustva znam da su ta "bića Svjetlosti" insektoidi. Oni samo stvaraju iluziju u svijesti otetih, kako onih otetih bez tijela, tako i onih otetih iz tijela. Ova sposobnost se može najbolje opisati kao "telepatska hipnoza", drugi znanstvenici koriste termin "paravan memorija." Sivi također posjeduju nevjerojatnu sposobnost da manipuliraju ljudskim mislima i emocijama i oni često i koriste ovu mogućnost da stvore iluziju svoje dobroćudnosti i ljubavi kojom zrače. To je jedan od razloga zašto neki od otetih misle da su Sivi bića SVJETLOSTI.

Reptili također posjeduju tu sposobnost i bilo bi razumno pretpostaviti da i druge grupe vanzemaljaca koriste telepatsku hipnozu. Ne znam jesu li samo bogomoljke ili i drugi vanzemaljci uključeni u "idite u SVJETLO" programiranje. Ljudi također navode da su dobili proročanstva u blizini smrti, koja se često pokazuju kao istinita. To nije čudno, jer vanzemaljci mogu putovati kroz vrijeme u budućnost i vidjeti što će se dogoditi. Isto tako, budući da su oni lutkarski majstori koji rade iza scena ovog svijeta, kako bi manipulirali i ratovima, oni imaju veliku kontrolu nad našom budućnosti.
Mada, ja ne mislim da je budućnost fiksna, pogotovo što sve više nas "Zemljana" postaje svjesno PROGRAMIRANJA PLANETA.

Do sada nisam pronašao NITI JEDNE kanalizirane izvanzemaljce ili druge kanalizirane entitete koji su na bilo koji način obavijestili ikoga na Zemlji što se ovdje zapravo događa. To bi značilo da su vanzemaljci koji "posjećuju" Zemlju ili koji komuniciraju sa Zemljanima ili dio planetarne zavjere ili su izuzetno bezobzirni i površni. S obzirom na psihičke i tehnološke sposobnosti vanzemaljaca, nevjerovatno je da bi bilo koja skupina ETa bila potpuno nesvjesna zavjere na Zemlji, čak i ako nisu dio toga

U konačnici, čini se da je u našem najboljem interesu da poruke bilo koje grupe ET-a ili bilo kojeg kanaliziranog entiteta ne shvatimo doslovno. Razlikovanje je prava riječ.
Mi možemo zaobići njihovo programiranje tako da svatko od nas radi vlastita istraživanja i terapiju prošlih života.

- LINKOVI:
Knjiga – (direktan link) Eye of Ra
Knjiga – (direktan link) Programming of a Planet
Knjiga – (direktan link) Horus Ra as the Archontic Alien Parasite
Još o ovim temama možete pronaći OVDJE, a piše Truman Cash ...

==============================================================

{ Dodatak prevoditelja: Čini se da su kroz pojedina kanaliziranja izrečene mnoge istine, ali ne zato što je druga strana bila tako dobra prema nama, nego zato da se bolje podmaže put za laži i skrivene agende (npr opravdavanje karme i reinkarnacije!). Dakle, možemo imati materijale prepune raznih istina od kojih zastaje dah – i onda se među sve te istine ubaci jedna ili više laži tipa "nakon smrti mora se ići u bijelu svjetlost" ili "...tamo su tornjevi za oporavak gdje duše odlaze nakon smrti tijela" ili "sve su samo lekcije ..."
Sve te istine mogu slobodno biti prenešene – jer šta one vrijede kada će biti obrisane ulaskom u zamku bijele svjetlosti }

P.S. 
1.  Zašto više nisam svjetlosni radnik
2.  Recite gospodarima karme da ste suvereni - više niste svjetlosni radnik